I

N

D

E

N

V

R

E

E

M

D

E

.

N

L

FOOD

 AND

 TRAVEL

Ik ben Martin, de drijvende kracht achter Indenvreemde.nl – Food and Travel, creatief brein, webdesigner, chef content, manusje van alles dus eigenlijk. Geboren in 1970, getrouwd met Jolanda. We wonen in Amsterdam en vertoeven regelmatig in ons “huisje in het bos” in Drenthe. We hebben twee fantastische leasedochters, Ayca en Aylin en ook nog twee poezen, Lhasa en Momo. Ze zijn vernoemd naar de hoofdstad van Tibet en een smakelijk hapje uit Tibet.

Reizen en koken zijn mijn grote hobby. Sinds 1995 reis ik de wereld over en sinds 2004 doe ik dat samen met Jolanda. We hebben elkaar ontmoet op een reis door Kenia en Tanzania in 2004, geen toeval want we houden allebei van reizen. Dagelijks kook ik voor ons, geïnspireerd door de wereldkeuken. Door het reizen ben ik ook in aanraking gekomen met al dat lekkere eten in de landen die ik heb bezocht. Ik verzamel kookboeken uit deze landen en kook deze gerechten als we weer terug zijn in Nederland. Op reis schrijf ik mijn ervaringen op in een reisdagboek en probeer ik zoveel mogelijk mooie foto’s en video’s te maken. In de loop der jaren heb ik een aardige hoeveelheid ervaringen verzameld.  Ik hoop hiermee andere mensen te inspireren iets van de wereld te zien, omdat ik denk dat je daarmee ervaringen opdoet die je nooit meer zult vergeten en waarmee je wellicht nog meer begrip zult hebben voor andere culturen en gewoonten.

Straatsburg

In 2017 ben ik begonnen met het online magazine Indenvreemde.nl – Food and Travel om dit mogelijk te maken. Voor mij is dit een reis met een onbekende bestemming. Waar het gaat eindigen? Ik heb geen idee. Ik weet wel dat ik er ongelooflijk veel plezier aan beleef en er heel veel van leer. Wil je met me mee reizen? Volg me dan op mijn social media kanalen. Mocht je contact met me willen opnemen, dan kan dat via martin@indenvreemde.nl.

Indenvreemde.nl – Food and Travel heeft in 2017 de Liebster Award gewonnen.

Pin It on Pinterest