De beste Instagram foto's

Van Indenvreemde.nl in februari 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Mijn eerste maand op Instagram is goed bevallen. Wat een leuke reacties krijg je op de geplaatste foto’s. Het heeft ook het reisvirus nog meer aangewakkerd want wat een mooie reisfoto’s worden er op Instagram geplaatst. Niet alleen door professionele fotografen, maar ook door de ‘gewone’ reiziger. Dat geeft heel veel inspiratie voor nieuwe bestemmingen kan ik je vertellen.

De volgende 9 foto’s zijn de beste foto’s van Indenvreemde.nl op Instagram (eigen keuze dit keer omdat de statistieken beïnvloed zijn door het sterke groeien van het aantal volgers).

De foto van de monnik is genomen op Wutai Shan, een van de vier heilige bergen van China. De sfeer is er heel sereen. Absoluut een leuke en mooie plaats om te bezoeken. De roofvogel is ‘gewoon’ op Schiermonnikoog. Hij had een prooi op het oog en zat heel geconcentreerd te kijken, in het gras. Ik kon vanaf een paar meter liggend op mijn buik schitterende foto’s nemen. De otter is in het Oceanographic in Valencia. Mooie Zoo! s’Avonds hebben we er gedineerd in het midden van een groot aquarium. De vissen zwemmen de hele avond rondjes om de tafeltjes heen…heel apart.

Het reliëf is op de Prambanantempel op Java. Als je in Yogyakarta bent, bezoek dan niet alleen de Borobudur, maar ook de Prambanan. Wat mij betreft minstens net zo mooi. Het aapje zat heel wijs te kijken bij Ubud op Bali. De bee eater komt in vele kleuren voor. Dit exemplaar is vastgelegd op de gevoelige plaat uhhh sensor op Sri Lanka.

De foto van het Hmong meisje stamt al uit 2001. Genomen in Sapa, Vietnam. Ze stond 2 uur te wachten op de Sapamarkt totdat ze werd opgehaald. Ze wilde wel even poseren. Krachtig portret. De leeuwin zat op een verhoging toen we op safari in de Serengeti langsreden. We konden bijna recht in haar ogen kijken. De goudvisverkoper probeerde zijn vissen te slijten in Hanoi…prachtige stad.

Op naar weer een maand met mooie reisfoto’s!

Pin It on Pinterest

Share This