De beste Instagramfoto's

Van Indenvreemde.nl in mei 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Het is weer het einde van een maand geweest dus tijd voor een overzicht van de beste Instagram foto’s van Indenvreemde.nl.¬†De beste foto van de maand mei is ook gelijk de best beoordeelde foto aller tijden van Indenvreemde.nl. Best een verassing voor mij, want ik had niet verwacht dat deze foto zo populair zou zijn.

Wierook in Vietnam

Het is een foto uit de Mekong Delta in Vietnam van een dame die ambachtelijk wierook maakt. Ik weet nog wel dat ik dat heel leuk vond om te zien omdat ik erg van de geur van wierook hou.

Wierook, Vietnam

Wierook, Vietnam

 

Backwaters in Kerala, India

Op de tweede plek geeindigd is een foto van de backwaters in Kerala, India. Prachtig gebied. Eigenlijk is het een beetje een lucky shot want ik zat zelf ook in een boot en dat is altijd lastig fotograferen. De grote boot op de achtergrond wordt vaak gebruikt om toeristen te laten overnachten op de backwaters.

Kerala backwaters

Kerala backwaters

 

Navagiostrand, Zakynthos, Griekenland

Tsja, en dan nummer drie. Een foto die iedereen die naar Zakynthos gaat maakt. Het is een panoramapunt waar je een foto van het bekende strand met het scheepswrak kunt maken. Ik denk dat deze foto populair is door de schitterende blauwe kleur van het water.

Zakynthos

Zakynthos

 

Kamelentocht, Wadi Rum, Jordanie

Kamelentocht door de woestijn. In dit geval Wadi Rum in Jordanie. Kamelen en ik zijn blijkbaar geen gouden combi. De eerste de beste kameel waar ik op moest vond dit blijkbaar geen goed idee en begon achterom te bijten. Gelukkig kon ik hem ontwijken. Toen hij blijkbaar doorhad dat ik van plan was om te blijven zitten gaf hij de strijd op en werden we vrienden. Het vroege ochtendlicht gaf mooie langgerekte schaduwen.

Kamelentocht, Wadi Rum

Kamelentocht, Wadi Rum

 

Karni Mata, de rattentempel, India

Dan een van mijn favoriete foto’s uit een van mijn favoriete landen…India. Genomen bij de Karni Mata tempel in de buurt van Bikaner. In deze tempel worden ratten vereerd. Er lopen dan ook honderden ratten rond die goed verzorgd worden. Tempel bezoeken? Prima, maar wel op je blote voeten….brrr…ranzig! Deze meneer zat voor de tempel en vond het prima dat ik hem op de gevoelige plaat vastlegde.

Bij Karni Mata, India

Bij Karni Mata, India

 

Pandafokcentrum, Chengdu, China

Uber schattig? Jazeker, de panda’s bij het fokcentrum in Chengdu. Vooral de capriolen van de kleintjes zijn hilarisch. Deze grote panda is toch te leuk?

Panda fokcentrum, Chengdu

Panda fokcentrum, Chengdu

 

Artisjok op Chios, Griekenland

Een artisjok¬†op het mooie Griekse eiland Chios…prachtige bloem en ook nog lekker om te eten. Over Chios schreef ik het blog Chios, een eiland met twee gezichten.

Artisjok, Chios

Artisjok, Chios

 

Waterbuffel met gast Yala NP, Sri Lanka

Een buffeltaxi? Deze vogel in Yala NP in Sri Lanka dacht van wel. Bekijk onze route door het mooie Sri Lanka.

Buffel in Yala NP

Buffel in Yala NP

 

Leeuwin, Serengeti, Tanzania

En last but not least, een leeuwin in de Serengeti in Tanzania. Net op het moment dat ze de saaie toeristen even zat is en met een grote geeuw laat zien dat ze ‘not impressed’ is.

Leeuwin in de Serengeti

Leeuwin in de Serengeti

 

Het was weer een hele mooie, leuke maand op Instagram. Veel leuke reacties en ook van andere accounts geweldige foto’s voorbij zien komen.

Pin It on Pinterest

Share This