De beste Instagram foto's in april

Van Indenvreemde.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Dit zijn de best beoordeelde foto’s van Indenvreemde.nl van april op Instagram. De eerste helft van april zaten we nog in Maleisie en in die periode heb ik natuurlijk veel foto’s uit dit land op mijn Instagrampagina geplaatst. De populairste foto is er dan ook één uit die periode. Ik denk dat deze het is geworden omdat het het ultieme vakantiegevoel weergeeft….lekker op een tropisch eiland aan het strand met kokospalmen. Wel opletten dat je er niet onder gaat liggen, want ze komen echt met een klap naar beneden…dat wil je niet op je hoofd krijgen.

Kokosnoot op Tioman

Kokosnoot op Tioman

 

Andere foto’s uit Maleisie die veel geliket zijn:

Bij deze dame aten we bijna elke avond op Tioman. Ik schreef er het blog ‘8 stappen voor de perfecte BBQ vis op Pulau Tioman‘ over.

Geheime saus

Geheime saus

 

Ook populair was deze kleurijke rakker uit Zimbabwe…en terecht…als je zoveel kleur in de wereld brengt.

Kleurrijke hagedis

Kleurrijke hagedis

 

De Boeddhabeelden van Yungang, bij Datong in China, beschreef ik in het blog ‘Datong, kom uit je grot en hang in een klooster‘.

Yungang grotten

Yungang grotten

 

Foto van vergezichten doen het altijd goed heb ik gemerkt. Als het dan ook nog met een mooie blauwe lucht is dan staat het garant voor veel likes. Deze heb ik afgelopen jaar genomen op Lefkas in Griekenland.

Lefkas

Lefkas

 

Blijf me volgen, want er komen ook in mei weer mooie foto’s aan!

Pin It on Pinterest

Share This