De beste Instagramfoto's

Van Indenvreemde.nl in juni 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
De best beoordeelde Instagram foto’s van Indenvreemde.nl in juni 2017. Ook nu weer een nieuwe all-time topper. Deze keer snap ik beter waarom deze foto zo populair is. Vergezichten van bergen maken altijd indruk en zeker als het in de Himalaya is.

De machtige Machapuchare in Nepal (6997 meter)

De foto is uit onze reis door Nepal en tijdens een wandeling door de schitterende natuur en leuke dorpjes met de bergen op de achtergrond maakte ik deze foto. De gebedsvlaggetjes maken het voor mij helemaal af.

Himalaya, Nepal

Ik schreef nog niet zo veel over onze reis door Nepal, maar het is er prachtig! Kijk maar eens in het blog ‘De drie koningssteden van Nepal‘.

Ad-Deir (het klooster) in Petra, Jordanie

Petra, één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Wat mij betreft de mooiste. Kijk maar eens naar deze foto.

Petra, Jordanie

Wil je meer zien van Petra, lees dan het blog ‘Petra, een van de zeven nieuwe wereldwonderen‘.

Het zomerpaleis, Beijing

Deze jonge dame in klederdracht kwamen we tegen in het zomerpaleis in Beijing.

China

Lees hier meer meer over China.

Varanasi, India

De ochtendrituelen aan de Ganges bij Varanasi. De meest spirituele plek waar ik tijdens mijn reizen ben geweest.

Varanasi, India

Kijk voor meer mooie foto’s van Varanasi in het blog ‘Varanasi, de dood in de ogen kijken‘.

Tussen Barcelona en Figueres

De route van Barcelona naar Figueres is bijzonder mooi. Als je meer naar het noorden gaat zie je steeds beter de toppen van de Pyreneeën. Mooi gezicht toch, zo’n papaverveld?

Spanje

In Figueres bezochten we het Salvadore Dali museum. Lees hierover het blog ‘Salvadore Dali museum, een mooie dagtrip vanuit Barcelona‘.

Chiang Mai, Thailand

Tijdens een bezoek aan een van de vele tempels zagen we deze monniken lopen. Hun oranje gewaden vormen een mooi contrast met de omgeving.

Chiang Mai, Thailand

Als ik aan Thailand denk, dan denk ik aan eten. Bijvoorbeeld aan Tom Kha Kai, Thaise kokossoep met kip.

Prachtige natuur in Kerala, India

Deze foto van ‘gewoon’ een bloem nam ik in Munnar in India. We logeerden er in een heel kleinschalig hotelletje midden in een theeplantage. Het voelde alsof we bij de mensen thuis sliepen, de woonkamer was namelijk ook de receptie.

Munnar, India

Lees hier meer over het prachtige India.

Door de woestijn in Syrie

Ergens onderweg zagen wij deze groep dromedarissen door de woestijn lopen. Geen dagelijks plaatje…bijzonder om te zien.

Syrie

Ik schreef eerder al een tweetal blogs over onze avonturen in Syrie, ‘What doesn’t kill you, makes you stronger‘ en ‘Stroopwafels in Aleppo’.

De pelikanenboom in KeniaKenia

Bij het Nakurumeer in Kenia zijn soms wel meer dan een miljoen flamingo’s te vinden. Deze boom vol met pelikanen is ook een apart gezicht. De witte band op de foto zijn de flamingo’s op de achtergrond. Op safari in Kenia is een garantie voor avontuur. Kijk maar eens naar de volgende video’s ‘Op pad met 14 leeuwen‘ en ‘Think BIG!’

Instagram, juni 2017

Het was weer een bijzonder mooie maand op Instagram. Veel mooie en leuke herinneringen aan mijn reizen en ik hoop dat het inspiratie is voor jullie om eens verder te kijken naar deze bestemmingen en wellicht ook een bezoek te overwegen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze foto’s, laat het me weten!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This