De beste Instagram foto's

Van Indenvreemde.nl in september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Het zal je niet ontgaan zijn dat september voor mij onder andere bestond uit het bezoek aan Rhodos. Het zijn dan ook de foto’s van dit prachtige eiland die mijn Instagramaccount hebben gevuld in september. Aangevuld met Laos, Vietnam en Berlijn. Dit zijn de populairste Instagramfoto’s van Indenvreemde.nl. September is ook de maand geweest dat ik de eerste stappen heb gezet op Pinterest. Wat een leuk medium is dat. Het was weer een heerlijke reismaand die ook weer veel kookinspiratie heeft opgeleverd…Griekse natuurlijk, maar ook uit andere landen.

St Paul’s Bay, Rhodos

De populairste foto is van St Paul”s Bay op Rhodos. De ideale plek om een heerlijke zon, zee, strand vakantie te vieren zou ik zeggen. Blauwer dan dit wordt het niet!

St Paul's Bay Rhodos

Gennadi Beach, Rhodos

Schreef ik eerder een blog over het heerlijke pure eten op Rhodos. Eén van mijn favorieten is inktvis. Dagvers gevangen worden ze eerst 2 dagen gedroogd door ze in de wind op te hangen. Daarna lekker roosteren of marineren in rode wijn…beide zijn heerlijk! Deze hing bij onze favoriete taverne bij Gennadi Beach.

Inktvis op Rhodos

Het klooster van de maagd Skiadenis, Rhodos

Met een auto lekker over een van de Griekse eilanden toeren brengt je op verrassende mooie plekken. Zo kwamen wij onderstaand klooster tegen. Heel gastvrij mocht je gratis koffie of thee pakken. Te leuk!

Klooster van de maagd Skiadenis, Rhodos

Langs de Mekong, Laos

Met de slowboat over de Mekong in Laos brengt je langs de mooie natuur en de leuke dorpjes waar de mensen je vriendelijk toelachen en proberen hun waar aan je te verkopen.

Langs de Mekong in Laos

Lachania, Rhodos

Net als op de andere Griekse eilanden zie je ook op Rhodos oude autowrakken geparkeerd staan op rustige plekjes waar ze langzaam wegroesten. Met de jaren worden de wrakken steeds mooier en mooier, net als deze oude tractor even buiten Lachania.

Tractor buiten Lachania op Rhodos

Herten op Rhodos

Deze twee herten kon ik gelukkig filmen net buiten onze accommodatie in Lachania. Het filmpje heb ik ook verwerkt in een korte impressie van Rhodos met nog meer mooie beelden.

Tiergarten (stadspark), Berlijn

Naast dat het bezoek aan Berlijn indrukwekkend was, bleek het in Berlijn ook gewoon een gezellige boel te zijn. Ik schreef er de blogs ‘Berlijn, du bist so wunderbar!‘ en ‘Deze vogels vlogen van Oost- naar West-Berlijn‘ over.
Bubbels in Berlijn

Mekong Delta, Vietnam

Wat een prachtig gebied is de Mekong delta, vooral vanaf het water dat daar overvloedig aanwezig is. Lees het blog ‘Mekong delta, leven op en rond het water in Vietnam

Mekong delta, Vietnam

Het zuiden van Rhodos

Hoe onverwachts mooi het zuiden van Rhodos bleek te zijn beschreef ik in ‘Het zuiden van Rhodos, authentiek Griekenland‘.

Het zuiden van Rhodos

Meer reisinspiratie op Instagram

Het account van Wout de Jong staat vol met prachtige foto’s, met name portretten en cultuur in Tibet.

Alexander Shurakarelin plaatst eveneens prachtige portretten van mensen over de hele wereld.

Op het Instgaram acccount van Bella Londres zie je foto’s van de Afrikaanse natuur, prachtige foto’s van leeuwen, luipaarden en olifanten.

Recepten

Ook in september plaatste ik weer een aantal heerlijke recepten van wereldgerechten.

Hollandse zomerstamppot met rucola en Spaanse chorizo

Albondigas, Spaanse gehaktballetjes, heerlijk als tapas

Chinese gegrilde baby paksoi met sojasaus, sesamolie en chilipeper

Ik heb de kookvibe weer aardig te pakken dus ook in oktober volgen er weer heerlijke wereldgerechten!

Social Media

Indenvreemde.nl Food and Travel zit sinds kort ook op Pinterest. Sinds ik dat medium heb ontdekt ben ik helemaal enthousiast. Voor een foodie is dat de hemel, een oneindige verzameling van heerlijke recepten. Ik ben dus ook druk bezig om daar heerlijke recepten te verzamelen die ik wil gaan maken. Neem eens een kijkje op mijn Pinterest borden.

Op Facebook bereikte ik de 200 likers en volgers. Daar ben ik natuurlijk harstikke blij mee en trots op. Op Instagram groeit het aantal volgers ook gestaag richting de 800. Pinterest staat natuurlijk nog in de kinderschoenen, maar ik hoop dat mijn recepten ook daar gaan aanslaan. Ik zelf blijf lekker reizen, koken, bloggen en fotograferen. Ik hoop dat jullie mee willen blijven genieten.

200+ volgers op Facebook

 

Pin It on Pinterest

Share This