De reis van Indenvreemde.nl

Oktober 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Het hebben van een blog is voor mij net als een mooie reis. Ik neem je mee op de reis van Indenvreemde.nl – Food and Travel in oktober 2017. Je neemt je voor om een bepaalde route te volgen, maar soms komt er iets op je pad waardoor je van de route afwijkt. Tijdens de reis doe je ervaring op en die gebruik je weer in het vervolg van je reis. Veel pieken en soms een dalletje, maar hee…zonder dalletjes ook geen pieken. Hoe langer je onderweg bent, hoe meer ideeën je krijgt voor het vervolg en hoe meer je je ervan bewust wordt dat de wereld heel groot is en de tijd beperkt. Net zoals ik heel bewust doelen kies voor mijn blog, kies ik voor mijn reizen heel bewust bestemmingen. Net zoals ik tijd probeer te creëren voor mijn blog probeer ik ook tijd te maken om zoveel mogelijk te reizen. Ik nam daarvoor afgelopen maand een besluit dat er al langer aan zat te komen.

Indenvreemde.nl - Food and Travel

Meer reizen

Een slinkende bucketlist? Vergeet het maar, het is een utopie. Het beste dat je kunt doen is je bucketlist niet te snel te laten groeien. Hoe doe je dat dat? Door zoveel mogelijk te reizen! Ik heb een prima baan met 25 vakantiedagen per jaar. Niet top, maar ook niet heel slecht. Ik ken mensen met minder vakantiedagen. Maar toch, het begon steeds meer als een beperking te voelen. Naarmate je ouder wordt (ik ben pas 47 hoor) ga je je realiseren dat tijd een factor wordt. Ondanks dat we de tip van de Walkertjes erg serieus hebben genomen en al heel veel gereisd hebben, willen we toch nog meer ruimte maken voor reizen. Ik ga 90% werken! De overige 10% ga ik gebruiken om extra vakantiedagen op te bouwen. We hebben dan ook mooie plannen voor de komende jaren, te beginnen in 2018.

Plannen 2018

Plannen zijn er altijd, maar voor 2018 hebben ze al concrete vormen aangenomen. Zo staat er een reis naar Namibië en Botswana op de planning in juni. In juli/augustus is een roadtrip door Denemarken en Zweden gepland en in september gaan we naar Griekenland, Kos dit keer. Allemaal gaaf natuurlijk, maar de roadtrip naar Denemarken en Zweden is extra bijzonder omdat ik nog nooit in Scandinavie geweest ben. Het wordt wel een keer tijd!

Reisverhalen in oktober

Deze maand blogs over Vietnam 2X, Safari in Afrika 2X en India.

Recepten in oktober

Ik deelde 4 heerlijke recepten waar ik leuke reacties op heb gehad.

Social media

Alle media zijn gestaag aan het groeien, Facebook, Instagram en ook op Pinterest. De top 5 van best gewaardeerde foto’s op Instagram wordt deze maand overheerst door safarifoto’s uit Afrika. Ik heb een hele week alleen maar foto’s van dieren in Afrika geplaatst en dat bleken ook de populairste te zijn. Ik snap dat wel, want toen ik ze aan het uitzoeken was begon het bij mij ook weer te kriebelen. Gelukkig gaan we volgend jaar weer naar Afrika. Dit zijn ze:

 


Al met al een lekkere maand met een leuk vooruitzicht voor de komende jaren. Meer op reis, meer ervaringen, nog meer plezier!

Pin It on Pinterest

Share This