Indenvreemde.nl - Food and Travel is vernieuwd !!

Ouderwets goede content in een nieuwe jas

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten
Ja, je leest en ziet het goed! Indenvreemde.nl – Food and Travel is vernieuwd. Twee jaar geleden is Indenvreemde.nl opgericht om mensen te inspireren, eerst met reisverhalen en even later ook met heerlijke recepten van gerechten die ik op mijn reizen ben tegengekomen. Niet gehinderd door enige kennis en ervaring ben ik een blog begonnen. Alle kennis over het bouwen van een website heb ik de afgelopen twee jaar opgedaan. De gemaakte keuzes waren niet altijd even handig. Nu Indenvreemde.nl – Food and Travel aan het groeien is, beginnen sommige van die keuzes een beetje te knellen. Tijd dus voor een mooie nieuwe website! Klaar voor de toekomst!

Indenvreemde.nl logo

Wat blijft hetzelfde?

Dezelfde reisinspiratie door mooie verhalen, foto’s en video’s van mijn reizen en zoals het er nu naar uitziet, worden dat er de komende jaren alleen maar meer. Ook de wekelijkse recepten van de wereldgerechten blijven, maar er zijn ook veranderingen.

Yamdrok Tso, Tibet

Informatie is beter vindbaar

Ik wilde graag dat het voor bezoekers op mijn site makkelijker zou worden om de gezochte informatie te vinden. Je moet in een oogopslag kunnen zien waar je recepten kunt vinden en waar reisinspiratie. Daarna moet het ook nog eens eenvoudig zijn om de recepten te vinden waar jij op dat moment naar op zoek bent en hetzelfde geldt voor de reisinformatie. Ik denk dat me dat gelukt is door te zorgen voor een uitgebreide zoek- en filtermogelijkheid op de pagina’s met alle wereldgerechten en alle reisverhalen. Daarnaast kun je nu eenvoudig van recept naar recept ‘lopen’. Met een druk op de knop heb je het volgende recept of reisverhaal voor je neus.

Waar is de sidebar gebleven?

De sidebar bevat meestal info ter ere de blogger, van mij dus. Dit ben ik, kijk eens hoeveel blogs ik al heb geschreven en hoeveel reacties ik heb gekregen. Ik realiseer me nu dat de sidebar alleen maar afleid van waar het echt om gaat, de reisverhalen en de lekkere wereldgerechten. Vanaf nu geen sidebar meer op Indenvreemde.nl.

Indenvreemde.nl vernieuwd

 

Landenpagina’s

Op de pagina’s over specifieke landen vind je alle informatie van dat land overzichtelijk bij elkaar, dus alle reisverhalen EN alle recepten. Via de kaart op de homepage bezoek je eenvoudig de pagina van het land van jouw keuze.

 

Op naar de toekomst!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de vernieuwde Indenvreemde.nl website!  Laat me in een reactie weten wat je ervan vind, ook als je verbeterpunten hebt, want daarmee kan ik Indenvreemde.nl – Food and Travel nog beter maken!

Bedankt!

Sharing is caring!

Pin It on Pinterest

Share This