India

Incredible India, kleurrijk, prachtig en heerlijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten

Mijn India

Incredible India! Nou dat is het zeker. India is ontzettend groot en heel divers. Tamil Nadu is heel anders dan bijvoorbeeld Rajasthan en Sikkim is weer heel anders dan Kerala. Er is één overeenkomst, het is allemaal mooi. India is een heel kleurrijk land. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en het eten is fantastisch. Nu kun je mij wakker maken voor een lekkere curry, dus dat is een persoonlijke voorkeur.

Wij hebben reizen in India altijd als heel veilig ervaren. Je hoort natuurlijk de gekste verhalen, maar je moet je ook realiseren dat in zo’n groot land er altijd wel iets gebeurt dat niet door de beugel kan. Persoonlijk heb ik het altijd ervaren als een heel vriendelijk land.

Wij bezochten de volgende deelstaten: Uttar Pradesh, Tamil Nadu, Kerala, Goa, Rajasthan, Sikkim, West-Bengalen, Odisha en natuurlijk Delhi dat bestuurlijk niet onder een deelstaat valt.

Bekijk hieronder mijn reisverhalen over India en een aantal heerlijke recepten uit India.

Veel pezier!

Ranthambore National Park

Tashiding klooster

Kerala backwaters

Go Kerala!

Karnimata tempel

Varanasi

Mamallapuram

Reisverhalen over India

Hoe overleef je Delhi? 10 tips om met de chaos te dealen

Hoe overleef je Delhi? 10 tips om met de chaos te dealen

Ga je naar Delhi? Dan heb je vast de verhalen wel gehoord over de choas, de drukte, mensen die in je aura komen, het continue benaderd worden voor weet ik niet wat, de stank, de smog, de verzin-zelf-nog-maar-iets-onaangenaams-dat-je-zou kunnen-tegenkomen-in-een-stad-als-Delhi. Denk je bij jezelf, het zal toch wel meevallen? Ik kan je uit de droom halen. Je gaat het allemaal tegenkomen. De vraag is alleen of dat erg is. Ik geef je 10 tips om ermee te dealen.

Gerechten uit India

Indiase mango chutney, spicy en sweet

Indiase mango chutney, spicy en sweet

                 Mijn guilty pleasure? Dat is jam, in alle soorten en maten. Lekker extra dik op een boterham. Hoe vaker hoe beter, Daar maak je me blij mee. Nu eten we zelden 's avonds brood dus daar mis ik toch een kans...

Indiase viscurry met spinazie

Indiase viscurry met spinazie

                   Ik beschreef eerder 10 goede redenen om naar India te gaan. Het eten in India is daar één van. Alleen om die reden zou ik zo op het vliegtuig stappen. Bij de gedachte alleen wordt ik al vrolijk....

Let’s get social

Pin It on Pinterest