Op safari in Namibie en Botswana

Here we come...

 

 

 

 

 

 

 

 

ReisverhalenWereldgerechten

In 2003 heb ik een rondreis gedaan in zuidelijk Afrika. Van Johannesburg, via Zimbabwe, Botswana en Namibie naar Kaapstad. De natuur, de dieren, de mensen…ik vond het allemaal prachtig! Het jaar daarop besloot ik dat ik nog niet klaar was met Afrika en ging ik naar Kenia en Tanzania. Tijdens deze reis heb ik Jolanda ontmoet. Niet geheel toevallig want we houden beide van reizen. En nu gaan we samen terug naar Namibie en Botswana.

Rondreis Namibie en Botswana

Namibie en Botswana

Ik heb altijd gezegd dat ik ooit nog eens terug zou gaan naar Chobe omdat ik vond dat ik daar in mijn vorige reis te kort was geweest. Dat gaat er nu, 15 jaar later, echt van komen. Samen met Jolanda, want die wil ik natuurlijk graag laten zien waarom ik zo enthousiast ben over dit stuk van Afrika.

We hebben al leuke accommodaties gereserveerd. Vorige keer was ik met een georganiseerde reis en deze keer gaan we zelf rijden…ook daar kijk ik heel erg naar uit.

Route

In totaal gaan we 24 dagen. We beginnen en eindigen in Windhoek. Etosha, Chobe, Okavango…en nog veel en veel meer…here we come! Nog even geduld hebben, want we gaan pas in 2018. Nu al geboekt omdat het ongekend populair is en de prijzen omhoog schieten en accommodaties vol raken als je later boekt.

Zo mooi is Afrika

Dat wordt regelmatig met weemoed naar de foto’s van vorige Afrika reizen kijken…ik denk dat je begrijpt dat ik heel, heel graag terug wil.

Zebra's

Leeuwin

Lokale dames

Kleurrijke hagedis

Neushoorn met jong

South Africa

Chobe, Botswana

Kenia

bLeeuwin in de Serengeti

Saai? Ik dacht het niet…

 

Pin It on Pinterest