Indenvreemde.nl - Food and Travel

Wereldgerechten

 

 

 

 

 

 

 

 

Home sweet homeReisverhalen




Scotch egg met een twist

Scotch egg met een twist

                Bij Scotch egg denk je al snel aan Schotland, maar niets is minder waar. Tijdens onze reis door Schotland kocht ik een kookboek over de traditionele Schotse keuken en tot mijn grote verbazing stond dit recept en...

Spaghetti met gerookte zalm en spinazie

Spaghetti met gerookte zalm en spinazie

                De kerstdagen waren dit jaar voor ons echt bijzonder doordat we in december in Myanmar zaten. Op 24 december vlogen we vanuit Ngapali naar Yangon en gelukkig hadden we een prima hotel, het Pullman Yangon...

Limburgs zuurvlees, met homemade frites en appelmoes

Limburgs zuurvlees, met homemade frites en appelmoes

                Wat een dagje Maastricht al niet teweeg kan brengen. Het was heerlijk weer en Maastricht is altijd leuk om te bezoeken. Al is het alleen maar voor een leuke stadswandeling. Limburg is een prachtige provincie en...

Thaise viskoekjes, simply the best

Thaise viskoekjes, simply the best

           Een van mijn favoriete gerechten in een Thais restaurant is de viskoekjes. Meestal neem ik dit als voorgerecht samen met nog wat andere Thaise lekkernijen. Dan begint de maaltijd dus goed! Nu zijn ze ook prima zelf te maken en...

Indiase mango chutney, spicy en sweet

Indiase mango chutney, spicy en sweet

                 Mijn guilty pleasure? Dat is jam, in alle soorten en maten. Lekker extra dik op een boterham. Hoe vaker hoe beter, Daar maak je me blij mee. Nu eten we zelden 's avonds brood dus daar mis ik toch een kans...

Fish and chips met mushy peas, een Britse klassieker

Fish and chips met mushy peas, een Britse klassieker

                Denk je aan eten in Groot Brittanie dan denk je toch snel aan 'pub grub', oftewel eten in een pub. Grote porties, voedzaam eten en betaalbaar. Een echte klassieker is natuurlijk fish and chips, vaak begeleid door een...

Let’s get social

Pin It on Pinterest