I

N

D

E

N

V

R

E

E

M

D

E

.

N

L

FOOD

 AND

 TRAVEL





Gerookte makreelsalade met rode ui en augurk

Gerookte makreelsalade met rode ui en augurk

Wij zijn de trotse bezitters van een vakantiehuisje in Drenthe, vlakbij de het nationale park de Drentsche Aa. Vorig weekend besloten we om hier de komende tijd door te brengen. In Amsterdam wonen we in een apartement en het bleek bijna onmogelijk om op 1,5 meter...

Lees meer
Dong po rou, langzaam gegaard buikspek

Dong po rou, langzaam gegaard buikspek

Veruit het populairste recept op Indenvreemde.nl is het krokant geroosterde buikspek. Nu is dat ook super lekker, maar ik vroeg me toch af wat je nog meer met buikspek kunt doen. Twee jaar geleden waren we in Malmö tijdens onze roadtrip door Scandinavie. Malmö was...

Lees meer
Geroosterde aubergine curry met tomaat en kokos

Geroosterde aubergine curry met tomaat en kokos

Oh, hier word ik nu blij van. Ik ben gek op aubergine en gek op Indiase curries en dit gerecht is een heerlijke combinatie van beide. Door de aubergine in te wrijven met lekkere specerijen en daarna te grillen, blijft deze een lekkere bite hebben en wordt niet zompig...

Lees meer
Gebakken gnocchi met peterselie en Parmezaanse kaas

Gebakken gnocchi met peterselie en Parmezaanse kaas

Met spaghetti en andere pasta ken ik wel duizend-en-één recepten, maar met gnocchi was ik toch een soort one-trick-pony, ik maakte altijd hetzelfde. Dat is prima, want gnocchi met salieboter en Parmezaanse kaas is echt heerlijk, maar het gaat na een tijdje toch...

Lees meer
Gestoomde paksoi met oestersaus en crispy knoflook

Gestoomde paksoi met oestersaus en crispy knoflook

Ik hou van gerechten over de hele wereld en probeer die te maken met de ingredienten zoals ze lokaal worden gebruikt. De recepten zijn soms best complex en uitgebreid, maar soms ook heel eenvoudig. De ene keer heb je een hele lijst van ingredienten nodig, maar vaak...

Lees meer

Pin It on Pinterest