Indenvreemde.nl - Food and Travel

Wereldgerechten

 

 

 

 

 

 

 

 

Home sweet homeReisverhalen




Indiase mango chutney, spicy en sweet

                 Mijn guilty pleasure? Dat is jam, in alle soorten en maten. Lekker extra dik op een boterham. Hoe vaker hoe beter, Daar maak je me blij mee. Nu eten we zelden 's avonds brood dus daar mis ik toch een kans...

Indiase viscurry met spinazie

                   Ik beschreef eerder 10 goede redenen om naar India te gaan. Het eten in India is daar één van. Alleen om die reden zou ik zo op het vliegtuig stappen. Bij de gedachte alleen wordt ik al vrolijk....

Indiase paneer butter masala, met homemade paneer

                   Als ik terugkijk naar de recepten die ik tot nu toe heb geplaatsts op Indenvreemde.nl - Food and Travel, wordt er langzaam een trend duidelijk en dan bedoel ik dat er langzaam een beeld vormt van...

Aloo gobi, Indiaas gerecht met aardappel en bloemkool

Aloo gobi is een simpele droge curry op basis van aardappel (aloo) en bloemkool (gobi) en een heerlijke Indiase specerijen.  Deze curry is nu bekend in heel India en kun je ook vaak buiten India wel krijgen. Het komt oorspronkelijk uit de provincie Punjab in het...

Curry Madras, een heerlijk gekruid Indiaas gerecht

                Chennai is de huidige naam voor het Indiase Madras. Ik heb een band met deze stad. Niet dat het perse een #1 stedentripbestemming is, maar toch heb ik er een band mee. Het was mijn eerste ervaring met India, de...

Let’s get social

Pin It on Pinterest